Forstå Smart Home|IOT|Smart Home

Hvad er smart hjem?

Det såkaldte smarte hjem er ganske enkelt hjemmeautomatisering, der tillader alt elektrisk udstyr i hjemmet at betjene os efter vores ønsker, så hjemmeudstyret bliver lige så fyldt med “intelligens” som vi mennesker.
Smarte hjem bruger Internet of Things-teknologien til at integrere og automatisk styre det elektriske udstyr derhjemme, så hjemmene kan “passe sig” på sig selv, bringe bekvemmelighed til vores liv og gøre hverdagen lettere! Det kan være lige så simpelt som justeringen af ​​et lys, eller det kan være så komplekst som flere systemer, der arbejder på samme tid, såsom temperaturkontrol i hjemmet, sikkerhedsføling, kontrolsystemer til belysning og husholdningsapparater, havesprinklervanding, familiemedlemmers sundhed osv., som alle kan styres af værten Opsætning og kan styres og ses når som helst og hvor som helst via mobiltelefoner, tablet-computere og andre terminalenheder.
Forestil dig, at når du åbner øjnene om morgenen, erstatter din yndlings lette musik de barske alarmklokker. Gardinerne åbnes automatisk og efterlader kun et lag tyl, så solen kan skinne ind. TV’et tænder automatisk, og de nyheder, du elsker, afspilles. , Morgenmaden i køkkenrummet er blevet tilberedt tidligt. Når du har spist morgenmad i den bløde musik, skal du trykke på knappen “Forlad hjemmet” på touchskærmen ved døren. Sikkerhedssystemet er bevæbnet, du kan gå ud og arbejde i ro og mag;
Når du ikke har fri fra arbejde, kommer en ven af ​​din aftale på forhånd. Du kan åbne dit hjem, så længe du bruger din mobiltelefon eller computer til at byde din ven velkommen. Du kan se hver din vens bevægelser gennem mobiltelefonvideoen og komme til ham fra tid til anden. En lille overraskelse! Men hvis en ubuden gæst planlægger mod dit hjem, kan Yucheng Smart Home System give dig besked så hurtigt som muligt og ringe til politiet for at sikre dit hjems absolutte sikkerhed;
Når du kommer hjem fra arbejde, er temperaturen stadig høj udenfor. Du kan også tage din mobiltelefon frem og tænde for klimaanlægget derhjemme, så du kan nyde det kølige, når du kommer hjem! Så snart du træder ind i huset og sætter dig i sofaen, vil baggrundsmusikanlægget afspille smuk musik, og TV’et i stuen kan også afspille dine yndlingsprogrammer, som du ønsker det. På dette tidspunkt er den varme kaffe blevet brygget, du skal bare skænke en kop kaffe og vente på, at familiemedlemmerne kommer efter hinanden, og køkkenet dufter allerede af mad;
Efter middagen kan du se en storfilm med alle! Du behøver ikke længere bekymre dig om fjernbetjeningen, der styrer hvilket elektrisk apparat på sofabordet. Du skal bare trykke på den for at tænde for storskærms-tv’et, Blu-ray-afspilleren, forstærkeren osv., og gardinerne lukker automatisk. , Lyset slukkes efterhånden; når du er færdig med at se filmen, skal du kun trykke let på den, og alt vil blive gendannet til sin oprindelige tilstand. Det smarte liv er så enkelt.
Før du går i seng, behøver du ikke at gå til alle rum for at se, om lyset og fjernsynet er slukket, og om døre og vinduer er låst. Når lyset er slukket, slukkes tv’et, døre og vinduer låses automatisk, og sikkerhedssystemet går i nataktiveret tilstand, så du kan sove roligt.
Hvis det er bekvemt for dig at stå op midt om natten, behøver du ikke længere at tænde lyset i mørket, eller at udholde de blændende sengelamper. Du kan se retningen tydeligt, for ikke at forstyrre din betydningsfulde andens hvile.
Ovenstående er naturligvis kun en lille del af smarthome-funktionerne. Flere automatiseringsfunktioner skal tilpasses efter dine egne levevaner. Fuldstændig “privat tilpasning” er også et vigtigt træk ved smarte hjem!
Med den hurtige udvikling af videnskab og teknologi i dag, vil smarte hjem blive en trend. Måske vil det i den nærmeste fremtid være lige så populært som mobiltelefoner og internettet, og denne “fremtid” kommer virkelig snart!
Se på den store popularitet af smartphones i de seneste år. Faktisk er der dukket smarttelefoner op allerede i slutningen af ​​1980’erne, men på det tidspunkt var de en høj ting, og vi almindelige mennesker havde ingen mulighed for at vide det; Det samme gælder for smarte hjem. “Fremtidens hjem“, vi skrev i vores komposition i folkeskolelængsel, blev faktisk snart brugt af Bill Gates, men den brede offentlighed vidste det ikke!
Nu til dags, med tidens udvikling og de faldende omkostninger, er den smarte telefon, der før kostede titusindvis af dollars, blevet meget billig, næsten én pr. person; det samme gælder for smarte hjem, prisen på produkter er faldende, og det er ikke længere blevet en lokal tyrann. Vores patenter kan også komme ind i almindelige menneskers hjem som smartphones!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forstå Smart Home|IOT|Smart Home